Informații sterilizări Timișoara și împrejurimi
Telefon:
0723 004769
(vă rugăm să respectați indicațiile primite prin SMS)
_______________________________

Sterilizează animalul tău de companie
Citeşte aici de ce este indicat să sterilizezi/ castrezi animalul tău de companie.

Sterilizează animalul tău de companie

_______________________________

Despre sterilizările gratuite
Citește mai mult aici

Coperta ghid

___________________________

Marcarea animalelor de companie sterlizate
Citește mai mult aici

Coperta ghid

Home Evenimente Participări la festivaluri

Participări la festivaluri

Pet Hope @ PLAI 2102
14 - 16 septembrie

Cea de-a doua participare la Festivalul PLAI a fost un prilej de mare bucurie atât pentru cățeii noștri cât și pentru vizitatorii care au venit să îi cunoască și să le ofere afecțiune. Copii sau adulți, orice diferență de vârstă a dispărut în joaca și îmbrățișările cu cățeii. Dincolo de dorința de a găsi familii iubitoare pentru animalele aflate în grija noastră, am fost foarte fericiți să vedem părinți care își învață micuții să fie responsabili cu cățeii, având astfel, încă o dată dovada că protecția animalelor înseamnă în primul rând educație. Doar 2 căței au fost adoptați și 2 au fost puși pe lista de așteptare, însă momentele petrecute împreună rămân amintiri minunate pentru toți cei care ne-au trecut pragul în cadrul festivalului. Mulțumim tuturor voluntarilor care ne-au fost alături, mulțumim echipei PLAI pentru organizarea impecabilă și partenerilor din străinătate care ne-au trimis accesorii canine atât de necesare la astfel de evenimente.
Vizualizează galeria foto de pe Facebook.

______________________________________

Pet Hope @ ONGFest 2011
8 - 9 octombrie

Împreună cu partenerii de la Dog City, echipa Pet Hope și-a întâmpinat vizitatorii la standul din Piața Unirii, cu o expoziție de câini metiși, cu informații despre importanța sterilizărilor și demonstrații de dresaj canin. Am fost bucuroși să putem arăta că animăluțele metise sunt la la fel de frumoase ca și cele de rasă și credem că prin sfaturile despre educarea și îngrijirea cățeilor oferite de partenerii noștri, am făcut multe familii fericite. Mulțumim organizatorilor ONGFest pentru invitație și pentru oportunitatea de a promova încă o dată iubirea și respectul față de animale.
Vizualizează galeria foto de pe Facebook.

______________________________________

Pet Hope @ PLAI 2011
16 - 18 septembrie

6 câini dați în adopție, o mulțime de copii care s-au jucat cu cățeii și i-au plimbat, alături de un un show fashion cu adevărat special. Așa am rezuma, pe scurt, participarea noastră la PLAI, în 2011. Mulțumim din suflet echipei PLAI pentru invitație, voluntarilor noștri pentru efortul depus, și câinilor pentru că au fost atât de răbdători și înțelegători. Îndreptăm mii de mulțumiri către Alexandra Filip, fashion designer, către Alice Black pentru machiaj și Dog City pentru demonstrațiile impresionante de dresaj canin. Nu în ultimul rând suntem recunoscători modelelor care au defilat pentru noi în cadrul fashion show-ului și Getei pentru minunatele picturi pe față.
Vizualizează galeria foto de pe Facebook.

 

Redirecţionează 3,5%

Citește aici cât de simplu este să redirecționezi 3,5% către Pet Hope
.

Dacă ai colegi de serviciu, prieteni sau membri ai familiei care nu și-au pus problema direcționării procentului de 3,5%, le poți sugera completarea formularului 230 pentru Pet Hope Timișoara. Nu este nevoie să depună formularul la Administrația Financiară, ne putem ocupa noi de acest aspect.

Donează 3,5% din impozitul pe venit

__________________________________________

Mi-am piedut câinele, ce fac?

Mini-ghid cu recomandări care vor reduce şansele de a vă pierde câinele şi vă vor ajuta să-l găsiţi atunci când l-aţi pierdut.

Click aici pentru detalii

__________________________________________

Raportează către Poliția Animalelor

Trimite o petiție: Click aici

__________________________________________

Raportează un abuz

Citeşte recomadările noastre aici

__________________________________________

Înainte şi după salvare
Click aici pentru a vedea imagini înainte şi după salvarea animaluţelor.

Cazuri de succes - Înainte şi după

__________________________________________

Asociația Pet Hope funcționează exclusiv din donații și sponsorizări, donația ta, oricât de mică, ar contribui la salvarea unui câine fără stăpân.

Asociația Pet Hope nu a primit și nu primește fonduri de la vreo primărie, de la stat sau din fonduri europene.

Dacă nu dorești să contribui cu bani, animăluțele deja salvate s-ar bucura de hrană, vaccinuri, deparazitări sau medicamente.

Dacă poți să ne ajuți, te rugăm să ne contactezi la adresa pet.hope.association@gmail.com sau la numărul de telefon 0723.004.769.

__________________________________________

În atenția proprietarilor
cu animale de rasă:

Împerechere animalelor de rase diferite nu duce la obținerea unor pui deosebiți care să păstreze exclusiv calitățile părinților. Pe lângă eventualele accidente genetice, puii astfel rezultați sunt metiși, fără valoare comercială sau expozițională, iar din perspectiva adopției, faptul că au avut părinți de rasă, nu este de folos în căutarea unui viitor stăpân. Pe lista de adopții, un pui din părinți de rasă are aceleași șanse și același statut ca un metis abandonat pe stradă. Dacă animalul dumneavoastră are pedigree sau din motive de sănătate nu este vizat de obligativitatea sterilizării, asigurați-vă că nu se montează întâmplător. Dacă sunteți proprietarul a doi câini nesterilizați, mascul și femelă, separați corespunzator animalele în perioada de călduri a femelei. O sarcină nedorită a femelei, pe lângă efortul de a găsi familii de adopție pentru pui, vă face părtaș la înmulțirea numărului de câini metiși aflați în cautarea unei case.