Informații sterilizări Timișoara și împrejurimi
Telefon:
0723 004769
(vă rugăm să respectați indicațiile primite prin SMS)
_______________________________

Sterilizează animalul tău de companie
Citeşte aici de ce este indicat să sterilizezi/ castrezi animalul tău de companie.

Sterilizează animalul tău de companie

_______________________________

Despre sterilizările gratuite
Citește mai mult aici

Coperta ghid

___________________________

Marcarea animalelor de companie sterlizate
Citește mai mult aici

Coperta ghid

Home Despre noi

Despre noi

Scurt istoric

Asociația Pet Hope a fost înființată de 14 membri fondatori în luna aprilie 2010. Toate persoanele implicate, în majoritatea lor avocați și medici, au activat anterior în domeniul protecției animalelor de mulți ani, venind în sprijinul a zeci de animale aflate în situații dificile. În prezent, Asociația Pet Hope funcționează cu o echipă de 11 membri activi, beneficiind în mod constant de sprijinul voluntarilor și îndrumarea membrilor fondatori.

Misiune

Misiunea Asociației Pet Hope este promovarea respectului față de drepturile legale ale animalelor și reducerea numărului animalelor fără stăpân din România prin campanii de sterilizare în masă și acțiuni educative destinate publicului larg. În egală măsură contribuim la consolidarea cadrului legislativ local și național pentru recunoașterea drepturilor animalelor, precum și pentru prevenirea și pedepsirea abuzurilor împotriva animalelor.

Viziune

Asociația Pet Hope crede în șanse egale pentru fiecare animal de companie, indiferent de rasa sa sau apartenența la o familie. Prin acțiunile noastre contribuim la construirea unei comunități care își asumă problema animalelor fără stăpân, în sensul îngrijirii acestora și eliminarea actelor de cruzime împotriva lor. Strategia noastră vizează două componente: cea de intervenție și cea de prevenție.  Intervenim  în comunitate prin sterilizarea animalelor și găsirea unor familii de adopție pentru patrupedele fără stăpân și prevenim înmulțirea nedorită și relele tratamente aplicate animalelor prin campanii de educare și sensibilizare a proprietarilor de animale și a publicului larg în general.

 

Redirecţionează 3,5%

Citește aici cât de simplu este să redirecționezi 3,5% către Pet Hope
.

Dacă ai colegi de serviciu, prieteni sau membri ai familiei care nu și-au pus problema direcționării procentului de 3,5%, le poți sugera completarea formularului 230 pentru Pet Hope Timișoara. Nu este nevoie să depună formularul la Administrația Financiară, ne putem ocupa noi de acest aspect.

Donează 3,5% din impozitul pe venit

__________________________________________

Mi-am piedut câinele, ce fac?

Mini-ghid cu recomandări care vor reduce şansele de a vă pierde câinele şi vă vor ajuta să-l găsiţi atunci când l-aţi pierdut.

Click aici pentru detalii

__________________________________________

Raportează către Poliția Animalelor

Trimite o petiție: Click aici

__________________________________________

Raportează un abuz

Citeşte recomadările noastre aici

__________________________________________

Înainte şi după salvare
Click aici pentru a vedea imagini înainte şi după salvarea animaluţelor.

Cazuri de succes - Înainte şi după

__________________________________________

Asociația Pet Hope funcționează exclusiv din donații și sponsorizări, donația ta, oricât de mică, ar contribui la salvarea unui câine fără stăpân.

Asociația Pet Hope nu a primit și nu primește fonduri de la vreo primărie, de la stat sau din fonduri europene.

Dacă nu dorești să contribui cu bani, animăluțele deja salvate s-ar bucura de hrană, vaccinuri, deparazitări sau medicamente.

Dacă poți să ne ajuți, te rugăm să ne contactezi la adresa pet.hope.association@gmail.com sau la numărul de telefon 0723.004.769.

__________________________________________

În atenția proprietarilor
cu animale de rasă:

Împerechere animalelor de rase diferite nu duce la obținerea unor pui deosebiți care să păstreze exclusiv calitățile părinților. Pe lângă eventualele accidente genetice, puii astfel rezultați sunt metiși, fără valoare comercială sau expozițională, iar din perspectiva adopției, faptul că au avut părinți de rasă, nu este de folos în căutarea unui viitor stăpân. Pe lista de adopții, un pui din părinți de rasă are aceleași șanse și același statut ca un metis abandonat pe stradă. Dacă animalul dumneavoastră are pedigree sau din motive de sănătate nu este vizat de obligativitatea sterilizării, asigurați-vă că nu se montează întâmplător. Dacă sunteți proprietarul a doi câini nesterilizați, mascul și femelă, separați corespunzator animalele în perioada de călduri a femelei. O sarcină nedorită a femelei, pe lângă efortul de a găsi familii de adopție pentru pui, vă face părtaș la înmulțirea numărului de câini metiși aflați în cautarea unei case.