Informații sterilizări Timișoara și împrejurimi
Telefon:
0723 004769
(vă rugăm să respectați indicațiile primite prin SMS)
_______________________________

Sterilizează animalul tău de companie
Citeşte aici de ce este indicat să sterilizezi/ castrezi animalul tău de companie.

Sterilizează animalul tău de companie

_______________________________

Despre sterilizările gratuite
Citește mai mult aici

Coperta ghid

___________________________

Marcarea animalelor de companie sterlizate
Citește mai mult aici

Coperta ghid

Home Ajutor Donaţii

Donaţii

Odată născute, animăluţele au nevoie de mâncare, de un adăpost şi de îngrijire.

O femelă poate da naştere până la 8 pui anual. Dacă trăieşte 5 ani fiecare căţeluşă va avea 40 de pui. Aşadar, 500 de femele de pe stradă pot da naştere în 5 ani la 20.000 de pui, care vor da naştere la rândul lor la alţi şi alţi pui.

O sumă de doar 100 de lei poate acoperi sterilizarea unei femele şi salvarea implicită a celor 40 de pui condamnaţi la moarte încă de la naştere.

Citește sau descarcă aici alte modalitățile prin care poți sprijini activitatea Asociației Pet Hope Timișoara.

Orice donaţie este binevenită. Poţi să ajuţi şi prin donarea de mâncare, vaccinuri, medicamente, cuşti, pături şi orice altceva care poate fi folositor pentru îngrijirea şi tratamentul câinilor și pisicilor. De asemenea poţi achiziţiona orice produse utile pentru animale, care odată livrate către asociaţia noastră, vor fi puse imediat la dispoziţia animalelor aflate în nevoie.

Pentru a vedea cum sunt utilizaţi banii şi produsele donate de tine, te vom ţine la curent prin metoda de comunicare care iţi este mai la îndemână.

Dacă activităţile noastre şi-au găsit ecoul în inima ta, ne poţi ajura virând orice sumă în contul nostru indicat mai jos, cu menţiunea „donaţie”:

LEI:
Asociaţia Pet Hope
IBAN: RO96 RZBR 0000 0600 1253 5915
Banca Raiffeisen Bank
CIF 26863617

EURO:
Asociaţia Pet Hope
IBAN: RO45 RZBR 0000 0600 1378 2216
Banca Raiffeisen Bank
SWIFT (BIC): RZBRROBU

PAYPAL: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri ne puteţi contacta oricând la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Redirecţionează 3,5%

Citește aici cât de simplu este să redirecționezi 3,5% către Pet Hope
.

Dacă ai colegi de serviciu, prieteni sau membri ai familiei care nu și-au pus problema direcționării procentului de 3,5%, le poți sugera completarea formularului 230 pentru Pet Hope Timișoara. Nu este nevoie să depună formularul la Administrația Financiară, ne putem ocupa noi de acest aspect.

Donează 3,5% din impozitul pe venit

__________________________________________

Mi-am piedut câinele, ce fac?

Mini-ghid cu recomandări care vor reduce şansele de a vă pierde câinele şi vă vor ajuta să-l găsiţi atunci când l-aţi pierdut.

Click aici pentru detalii

__________________________________________

Raportează către Poliția Animalelor

Trimite o petiție: Click aici

__________________________________________

Raportează un abuz

Citeşte recomadările noastre aici

__________________________________________

Înainte şi după salvare
Click aici pentru a vedea imagini înainte şi după salvarea animaluţelor.

Cazuri de succes - Înainte şi după

__________________________________________

Asociația Pet Hope funcționează exclusiv din donații și sponsorizări, donația ta, oricât de mică, ar contribui la salvarea unui câine fără stăpân.

Asociația Pet Hope nu a primit și nu primește fonduri de la vreo primărie, de la stat sau din fonduri europene.

Dacă nu dorești să contribui cu bani, animăluțele deja salvate s-ar bucura de hrană, vaccinuri, deparazitări sau medicamente.

Dacă poți să ne ajuți, te rugăm să ne contactezi la adresa pet.hope.association@gmail.com sau la numărul de telefon 0723.004.769.

__________________________________________

În atenția proprietarilor
cu animale de rasă:

Împerechere animalelor de rase diferite nu duce la obținerea unor pui deosebiți care să păstreze exclusiv calitățile părinților. Pe lângă eventualele accidente genetice, puii astfel rezultați sunt metiși, fără valoare comercială sau expozițională, iar din perspectiva adopției, faptul că au avut părinți de rasă, nu este de folos în căutarea unui viitor stăpân. Pe lista de adopții, un pui din părinți de rasă are aceleași șanse și același statut ca un metis abandonat pe stradă. Dacă animalul dumneavoastră are pedigree sau din motive de sănătate nu este vizat de obligativitatea sterilizării, asigurați-vă că nu se montează întâmplător. Dacă sunteți proprietarul a doi câini nesterilizați, mascul și femelă, separați corespunzator animalele în perioada de călduri a femelei. O sarcină nedorită a femelei, pe lângă efortul de a găsi familii de adopție pentru pui, vă face părtaș la înmulțirea numărului de câini metiși aflați în cautarea unei case.