Informații sterilizări Timișoara și împrejurimi
Telefon:
0723 004769
(vă rugăm să respectați indicațiile primite prin SMS)
_______________________________

Sterilizează animalul tău de companie
Citeşte aici de ce este indicat să sterilizezi/ castrezi animalul tău de companie.

Sterilizează animalul tău de companie

_______________________________

Despre sterilizările gratuite
Citește mai mult aici

Coperta ghid

___________________________

Marcarea animalelor de companie sterlizate
Citește mai mult aici

Coperta ghid

Home Ajutor Adopţii la distanţă

Adopţii la distanţă

Dacă nu poti adopta un animal şi nu îl poţi găzdui temporar din diferite motive, ne poţi ajuta prin transferarea unei sume lunare care va fi folosită exclusiv pentru câinele sau pisica aleasă de tine.

Alege unul sau mai mulţi dintre micii noştri prieteni de la rubrica Adopţii, pentru care doreşti să asiguri întreţinerea, iar apoi contactează-ne pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pentru detalii suplimentare sau pentru a-l cunoaşte pe noul tău protejat.

Prin adopția la distanță contribui personal la reducerea numărului de patrupede fără stăpân și ne ajuți pe noi să întreţinem un număr mai mare de animale salvate care vor nu vor mai fi expuse pericolelor străzii. Această variantă de adopţie este recomandabilă în special pentru animăluţele care din cauza unui accident sau a vârstei stau mai mult timp în îngrijirea noastră deoarece își găsesc cu greu o familie definitivă.

Printr-o adopţie la distanţă te angajezi doar pe perioada şi în limitele dorite de tine şi vei fi informat periodic cu privire la utilizarea fondurilor transmise şi cu privire la evoluţia animalului îngrijit cu ajutorul tău.

Pentru ca un animăluţ să beneficieze de îngrijire, adopţia la distanţă presupune un cost de 58 lei/lună. Această sumă este calculată după cum urmează:

 • deparazitările interne și externe pentru un patruped, administrate o dată la 3 luni Stronghold (38 lei) + Caniverm pt 20 kg (4 lei) = 42 lei x 4 trimestre = 168 lei
 • vaccinul anual pentru un patruped: 50 lei
 • mancarea pentru un patruped, calculată 400g/zi, adică 12 kg pe lună: Orlando (33 lei) x 12 luni = 475 lei

Contribuția anuală pentru întreținerea unui animal prin adopție la distanță ar fi de 693 lei (168 lei + 50 lei + 475 lei).
Contribuția lunară pentru întreținerea unui animal prin adopție la distanță ar fi de 58 lei.

Orice contribuție financiară care se adaugă sumei de 58 lei ne ajută să:

 • cumpărăm hrană mai bună pentru animalul adoptat la distanță (digestibilitate crescută, completă din punct de vedere nutritiv)
 • asigurăm cheltuielile medicale suplimentare, fie că sunt de rutină sau apărute pe parcurs
 • achiziționăm produse de igienizare pentru spațiul de cazare


Pe lângă costurile asigurate prin adopția la distanță, Asociația Pet Hope asigură pentru fiecare câine aflat în îngrijirea sa:

 • costurile aferente infrastructurii de cazare temporară
 • costurile aferente dotării și întreținerii spațiului de cazare temporară
 • costurile pentru combustibilul necesar la transportul hranei animalelor, deplasarii la medicul veterinar și vizitelor de socializare
 • toaletarea profesională (acolo unde este cazul: blană foarte lungă, afecțiuni medicale care necesită o anume întreținere a blănii)
 • alte cheltuielile neprevăzute cu animalul

Te-ai hotărât să adopți la distanță?
Ne-am bucura să ne trimiți pe email următoarele informații:

 • numele și prenumele tău
 • numele animăluțului pe care vrei să-l adopți la distanță
 • suma cu care dorești să contribui la îngrijirea animăluțului/ altă modalitate prin care vrei să contribui (hrană, deparazitări, alte produse)
 • dacă dorești să contribui financiar, modalitatea prin care dorești să transferi suma (virament bancar, cash sau paypal)
 • perioada pentru care vrei să adopți la distanță
 • alte informații pe care ești interesat să le afli sau cerințe speciale pentru perioada de adopție la distanță.

Dacă activităţile noastre şi-au găsit ecoul în inima ta, ne poţi ajura virând orice sumă în contul nostru indicat mai jos, cu menţiunea „donaţie”:

LEI:
Asociaţia Pet Hope
IBAN: RO96 RZBR 0000 0600 1253 5915
Banca Raiffeisen Bank
CIF 26863617

EURO:
Asociaţia Pet Hope
IBAN: RO45 RZBR 0000 0600 1378 2216
Banca Raiffeisen Bank
SWIFT (BIC): RZBRROBU

PAYPAL: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Citește sau descarcă aici mai multe modalități prin care poți sprijini activitatea Asociației Pet Hope Timișoara.

Asociația Pet Hope funcționează exclusiv din donații și sponsorizări, donația ta, oricât de mică, ne-ar face echipa mai puternică și ar contribui la salvarea unui câine fără stăpân.

Dacă nu ești hotărât să adopți la distanță, poți să ne ajuți cu hrană pentru animale, materiale de construcții pentru amenajarea de cuști și adăposturi pentru iarnă, medicamente sau bani pentru intervenții de urgență.

Asociația Pet Hope nu a beneficiat și nu beneficiază de ajutor financiar din partea statului sau de la bugetul autorităților locale.

De asemenea Asociația Pet Hope nu a beneficiat și nu beneficiază de fonduri europene și nu are personal angajat.

Pentru detalii suplimentare despre donații, te rugăm să ne contactezi la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numărul de telefon 0723.004.769.

 

Redirecţionează 3,5%

Citește aici cât de simplu este să redirecționezi 3,5% către Pet Hope
.

Dacă ai colegi de serviciu, prieteni sau membri ai familiei care nu și-au pus problema direcționării procentului de 3,5%, le poți sugera completarea formularului 230 pentru Pet Hope Timișoara. Nu este nevoie să depună formularul la Administrația Financiară, ne putem ocupa noi de acest aspect.

Donează 3,5% din impozitul pe venit

__________________________________________

Mi-am piedut câinele, ce fac?

Mini-ghid cu recomandări care vor reduce şansele de a vă pierde câinele şi vă vor ajuta să-l găsiţi atunci când l-aţi pierdut.

Click aici pentru detalii

__________________________________________

Raportează către Poliția Animalelor

Trimite o petiție: Click aici

__________________________________________

Raportează un abuz

Citeşte recomadările noastre aici

__________________________________________

Înainte şi după salvare
Click aici pentru a vedea imagini înainte şi după salvarea animaluţelor.

Cazuri de succes - Înainte şi după

__________________________________________

Asociația Pet Hope funcționează exclusiv din donații și sponsorizări, donația ta, oricât de mică, ar contribui la salvarea unui câine fără stăpân.

Asociația Pet Hope nu a primit și nu primește fonduri de la vreo primărie, de la stat sau din fonduri europene.

Dacă nu dorești să contribui cu bani, animăluțele deja salvate s-ar bucura de hrană, vaccinuri, deparazitări sau medicamente.

Dacă poți să ne ajuți, te rugăm să ne contactezi la adresa pet.hope.association@gmail.com sau la numărul de telefon 0723.004.769.

__________________________________________

În atenția proprietarilor
cu animale de rasă:

Împerechere animalelor de rase diferite nu duce la obținerea unor pui deosebiți care să păstreze exclusiv calitățile părinților. Pe lângă eventualele accidente genetice, puii astfel rezultați sunt metiși, fără valoare comercială sau expozițională, iar din perspectiva adopției, faptul că au avut părinți de rasă, nu este de folos în căutarea unui viitor stăpân. Pe lista de adopții, un pui din părinți de rasă are aceleași șanse și același statut ca un metis abandonat pe stradă. Dacă animalul dumneavoastră are pedigree sau din motive de sănătate nu este vizat de obligativitatea sterilizării, asigurați-vă că nu se montează întâmplător. Dacă sunteți proprietarul a doi câini nesterilizați, mascul și femelă, separați corespunzator animalele în perioada de călduri a femelei. O sarcină nedorită a femelei, pe lângă efortul de a găsi familii de adopție pentru pui, vă face părtaș la înmulțirea numărului de câini metiși aflați în cautarea unei case.