Informații sterilizări Timișoara și împrejurimi
Telefon:
0723 004769
(vă rugăm să respectați indicațiile primite prin SMS)
_______________________________

Sterilizează animalul tău de companie
Citeşte aici de ce este indicat să sterilizezi/ castrezi animalul tău de companie.

Sterilizează animalul tău de companie

_______________________________

Despre sterilizările gratuite
Citește mai mult aici

Coperta ghid

___________________________

Marcarea animalelor de companie sterlizate
Citește mai mult aici

Coperta ghid

Home Ajutor

Cum puteti ajuta

Deşi mulţi iubitori de animale sunt afectaţi de situaţia actuală a animalelor, în special a celor fără stăpân, din România, majoritatea se tem să se implice din diverse raţiuni precum teama de eşec, de a nu putea realiza suficient, lipsa de timp sau de bani. Întrucât şi noi am trecut prin această etapă înainte de a ne decide să ne unim eforturile, putem înţelege uşor o astfel de reticenţă. De aceea este important să cunoaşteţi mesajul nostru: pasivitatea este cel mai mare duşman în această privinţă!

Este adevărat că nu putem salva toate animalele, nu putem schimba azi tot, însă orice contribuţie, de orice tip, va ajuta la schimbarea situaţiei actuale. Chiar daca vi se pare că puteţi oferi puţin, sprijinul Dvs. este mult preţuit de o fiinţă fără apărare. Aflaţi de pe pagina noastră cum puteţi contribui la schimbarea pe care o propunem.

Modalităţile în care Dvs. vă puteţi implica alături de noi pentru a contribui la protecţia drepturilor animalelor şi a crea un mediu mai bun în egală măsură pentru oameni şi animale, sunt multe şi ne bucurăm dacă Dvs. aveţi idei noi pe care să le putem pune în aplicare împreună.

Principalul sprijin de care avem nevoie în prezent constă în hrană şi materiale necesare animalelor aflate în îngrijirea noastră, care se pot acoperi în principal sume donate sau chiar din donaţii constând în cuşti, coşuleţe, materiale de construcţii pentru amenajarea de ţarcuri, etc.

De asemenea sunt necesare spaţii în care să fie ţinute animalele salvate, în găzduire temporară sau chiar în ţarcuri aflate sub ocrotirea unui îngrijitor.

Voluntarii sunt întotdeauna bineveniţi, ne bucurăm cu atât mai mult dacă aceştia vin cu idei şi forţe proaspete!

Pentru cei care au găsit pe site-ul nostru o pisică sau un câine căruia pentru care ar dori să se implice în mod particular, există varianta adopţiei sau cel puţin a adopţiei la distanţă.

_________________________________________________________

Ai o firmă și vrei să contribui la salvarea animalelor?

Ne poți ajuta și nu te costă nimic! În luna decembrie 2013 încă mai ai timp să redirecționezi 20% din impozitul pe profit către Asociația Pet Hope, conform legislatiei in vigoare, printr-un contract de sponsorizare (detalii aici). Mai jos găsești un exemplu de calcul pentru sponsorizare, iar dacă poți să ne ajuți, nu ezita să ne contactezi pentru detalii suplimentare.

IMPORTANT!
• Pentru ca suma sa fie dedusă din impozitul pe profit aferent anului curent, plățile trebuie făcute până la 31 decembrie.
• Suma redirecționată trebuie să fie mai mica de 3 la mie din cifra de afaceri.

Muţumim din suflet firmei S.C. EEE S.A. care de 3 ani alege să ne ajute prin această metodă de sponsorizare!

 

Redirecţionează 3,5%

Citește aici cât de simplu este să redirecționezi 3,5% către Pet Hope
.

Dacă ai colegi de serviciu, prieteni sau membri ai familiei care nu și-au pus problema direcționării procentului de 3,5%, le poți sugera completarea formularului 230 pentru Pet Hope Timișoara. Nu este nevoie să depună formularul la Administrația Financiară, ne putem ocupa noi de acest aspect.

Donează 3,5% din impozitul pe venit

__________________________________________

Mi-am piedut câinele, ce fac?

Mini-ghid cu recomandări care vor reduce şansele de a vă pierde câinele şi vă vor ajuta să-l găsiţi atunci când l-aţi pierdut.

Click aici pentru detalii

__________________________________________

Raportează către Poliția Animalelor

Trimite o petiție: Click aici

__________________________________________

Raportează un abuz

Citeşte recomadările noastre aici

__________________________________________

Înainte şi după salvare
Click aici pentru a vedea imagini înainte şi după salvarea animaluţelor.

Cazuri de succes - Înainte şi după

__________________________________________

Asociația Pet Hope funcționează exclusiv din donații și sponsorizări, donația ta, oricât de mică, ar contribui la salvarea unui câine fără stăpân.

Asociația Pet Hope nu a primit și nu primește fonduri de la vreo primărie, de la stat sau din fonduri europene.

Dacă nu dorești să contribui cu bani, animăluțele deja salvate s-ar bucura de hrană, vaccinuri, deparazitări sau medicamente.

Dacă poți să ne ajuți, te rugăm să ne contactezi la adresa pet.hope.association@gmail.com sau la numărul de telefon 0723.004.769.

__________________________________________

În atenția proprietarilor
cu animale de rasă:

Împerechere animalelor de rase diferite nu duce la obținerea unor pui deosebiți care să păstreze exclusiv calitățile părinților. Pe lângă eventualele accidente genetice, puii astfel rezultați sunt metiși, fără valoare comercială sau expozițională, iar din perspectiva adopției, faptul că au avut părinți de rasă, nu este de folos în căutarea unui viitor stăpân. Pe lista de adopții, un pui din părinți de rasă are aceleași șanse și același statut ca un metis abandonat pe stradă. Dacă animalul dumneavoastră are pedigree sau din motive de sănătate nu este vizat de obligativitatea sterilizării, asigurați-vă că nu se montează întâmplător. Dacă sunteți proprietarul a doi câini nesterilizați, mascul și femelă, separați corespunzator animalele în perioada de călduri a femelei. O sarcină nedorită a femelei, pe lângă efortul de a găsi familii de adopție pentru pui, vă face părtaș la înmulțirea numărului de câini metiși aflați în cautarea unei case.